Skip to content

Ring Oss

Kundeservice

Hvorfor trenger vi ?

Min Bedrift er ett visittkort du får på Google. Det kommer opp på Google maps og på høyre side i søket når du søker på bedriften din. På dette visittkortet kan vi legge inn logo, bilder av produktene/tjenestene dine, tjeneste du tilbyr, produkter, telefonnummer, adresse og informasjon om bedriften din.


En verifisert profil vil lettere komme opp i lokalsøket til Google. Kunder som søker opp bedriften din på mobil får en ringeknapp og veibeskrivelse tilgjengelig.

1. Full kontroll

Det finnes masse informasjon om din bedrift på nettet, og Google er ofte det aller første stedet folk begynner å lete. Potensielle kunder finner adressen din, telefonnummeret ditt, åpningstidene dine og omtaler av deg direkte i Googles søkemotor eller Google kart. Det er derfor viktig at denne informasjonen til enhver tid er korrekt. Man kan miste mange kunder på så tilsynelatende små ting som å ha feil adresse eller feil telefonnummer i Google. Eller som vi pleier å si: synes du ikke, finnes du ikke!

Ingen er bedre skikket til å gi korrekte opplysninger om din bedrift enn deg selv. Og det er det Google Min Bedrift handler om. Dette er Google sin måte å la deg ta kontroll over all denne informasjonen. Sørg for at du er godt synlig med korrekte opplysninger i alle de situasjonene der folk trenger å finne deg. På tvers av alle Google sine tjenester, og på tvers av alle dingser og duppeditter.

Du legger selv inn all kontaktinformasjonen til bedriften i din bedriftskonto; telefonnummer, adresser, nettsider, epostadresser, åpningstider, m.m. Deretter bruker Google denne informasjonen i alle sine andre produkter. Og om du flytter eller får et nytt telefonnummer, går du bare inn og endrer dette selv, så oppdateres automatisk alle produktene til Google med den nye informasjonen. Enkelt og greit!

2. Bedre synlighet

Ved å fylle ut god informasjon om bedriften din og hva dere driver med, vil du gi Google mer “kjøtt på beinet” til å presentere dere oftere i søkeresultatene. Du vil også få en større andel av skjermbildet på søkeresultatsiden: I tillegg til at nettsidene dine blir presentert får du også en presentasjon av GMB-siden din i høyremargen. Om du i tillegg bruker Google Ads til annonsering, kan du få enda en presentasjon der. Jo mer plass som brukes på deg, jo mindre plass blir igjen til konkurrentene dine.

3. Skill deg ut fra konkurrenter

I Google Min Bedrift kan du lage en utfyllende og god bedriftspresentasjon ved hjelp av både tekst og bilder. Last opp logo, bilder av de ansatte, produkter, interiørbilder fra butikken, bilder av utsiden av butikken med mer. Benytt denne muligheten til å vise frem din bedrifts “personlighet”. Det vil ofte være denne presentasjonen som avgjør om den potensielle kunden klikker seg videre til din bedrift eller til en konkurrent.