Skip to content

Søkemotorannonseing vises i søkeresultatene..

Har du ett ønske om å være synlig i relevanten søketreff???

Vi hjelper deg med å nå kunder i din målgruppe gjennom søkeannonsering i Google og Microsoft sine resultater.

Hvorfor annonsere hos søke gigantene?

Ett søk i Google eller Bing er en viktig del av kjøps- og beslutningsprosessen for dine kunder. De fleste er på let ellet produkter og tjenester, gjør dette med bakgrunn av ett behov eller ønske. Med å synliggjøre 

Brukervenlig

Etter at vi sammen med deg har koblet til alle datakilder du ønsker, får du en unik URL som du kan gå inn på når som helst for å sjekke statusen på din digitale prestasjon. Om du ønsker å lage rapporter, er de kun et tastetrykk unna.

35 kilder ferdig koblet

Vår løsning har ferdig programmeringsgrensesnitt (API) mot de aller fleste analyseverktøy. Enten dine data kommer fra Google Analytics, ActiveCampaign eller SEMrush, trenger du bare å forholde deg til ditt dashboard.

Oversiktlig & enkelt

Vi skreddersyr et dashboard etter dine ønsker og behov. Vi har egenutviklede moduler som forteller deg om de viktigste KPI-ene dine på et overordnet nivå, og andre moduler som gir deg informasjon om utvikling innen spesifikke områder.

Oversiktlig og effektivt system for kontroll over ditt eget varemerke.

Et dashboard lar deg kombinere data fra flere kilder til én enkelt rapport, raskt visualisere dine KPI-er (Key Performance Indicators) på en måte som gir mening for deg, og effektivt dele resultatene med dine kollegaer.

Hvidsten Media SEO hjelper deg med oppdatert data fra over 35 kilder

Med tilgang til HvidstenMedia’s SEO verktøy kan du koble sammen data fra mer enn 35 av de viktigste digitale markedsføringsverktøyene innen søkemotoroptimalisering (SEO), betalt søkemotorannonsering (PPC) og sosiale medier.

La oss gå igjennom dine behov...