Skip to content

Ukentlige Rapporter

Hver uke tilbyr vi våre kunder og enkelt følge utviklingen på sin nettside.

Her er ett utvalg av elementene i rapportene

Sikkerhet

Få siste informasjon om sikkerhets oppdateringer og tips fra vår sikkerhets avdeling. På hva som er den beste løsningen for akkurat din nettside.

Oppdateringer

Vi følger aktiv siste informasjon om webstandarder og oppdateringer som er nødvendig i Java tillegg som til enhver tid blir oppdaterte rundt om av de som din nettside benytter.

Performance

Hvordan oppfører nettsiden din seg ut mot sluttbrukere, vi overvåker siden din fra forskjellige deler av Europa og Verden slik at vi lettere kan informere deg hvordan dine brukere opplever siden din enten de benytter pc, nettbrett eller mobil.

Oppetid

Her gir vi deg detaljert informasjon om når nettsiden din har vært nede.. Du får samtidig balanse på prosessor bruk og hva nettsiden din bruker av ytelse for å prestere..

Backups

Vi følger kontinuerlig backupfunksjonnen av nettsiden din. Dette for å gjøre at det lettere kan gjøres oppdateringer uten å være redd for at noe er borte... Her har du fullt innsyn i prosessene.

Besøks statistikk

Hvem besøker deg, hvor kommer de fra og vilke moduser er dine besøkende når de søker din nettside.. Vi gir deg ukentlig rapporter på hvordan nettsiden din presterer ovenfor besøkende.