Skip to content

Nettsider

For å treffe de kundene du ønsker trenger du en nettside som konverterer best mulig. Hvidsten Media lager nettsider for små og mellomstore bedrifter som dekker alle deres krav og behov.

Jeg ønsker ett uforpliktende møte

Hvorfor velge nettside fra oss?

Alle våre pakker inneholder både etablerings- og driftskostnader, samt fri support, domene og e-post.

En nettside fra oss i Hvidsten Media er alltid laget med base på prinsipper og utgangspunktet for universell utforming. Den er oversiktlig, laster raskt og er enkel å navigere seg rundt på for de besøkende uansett om de kommer fra mobil, nettbrett eller PC.

Tekstinnholdet er optimalisert slik at nettsiden dukker opp i relevante søk. Nettsiden kan settes opp med en rekke moduler og funksjoner og vi tilbyr blant annet nettbutikk og bestilling- og bookingsløsninger

Skreddersydd innhold

Unikt design for deg

Vi hjelper deg hele veien

Innkludert i våre nettsider

Søkevennlige sider

Alle nettsidene vi leverer er av høyeste tekniske kvalitet – vi er opptatt av å inkludere alle tekniske krav som Google og Microsoft har, som på sikt kan utgjøre store forskjeller for kundene våre.

Fastpris

Vi leverer nettsider til fastpris slik at det er trygt og forutsigbart når dere tar avgjørelsen. Ingen skjulte kostnader eller overraskelser etterhvert som nettsiden blir utviklet.

Ukentlige rapporter

Som kunde av oss mottar du ukentlig en rapport med siste informasjon om all nødvendig informasjon om nettsiden din, slik at du får en lettere hverdag.

Support og vedlkehold

Sidene leveres med supportavtale. Du kan ringe eller sende epost til oss for råd og veiledning samt endringer uten ekstra kostnad.

Støtter alle skjermer

Nettsiden din tilpasser seg alle plattformer for å sørge for en like god brukeropplevelse til enhver tid. Rask innlastningstid gjør at du kan være trygg på at dine kunder får en god brukeropplevelse.

Backup, sikkerhet og lagring

Nettsiden leveres med de mest pålitelige hosting-tjenestene som er tilgjengelig på markedet. Vi tar også backup av nettsiden hvis noe skulle skje. Samtidig sørger våre medarbeidere for at nettsiden din har god sikkerhet.