Skip to content

Nettside eller Hjemmeside?

En nettside er for mange en enkel men bra måte å presentere bedriften din ovenfor potensielle kunder når de har mulighet og tid til å sette seg ordentlig inn i hva du/dere presenterer med ditt produkt eller bedrift, mye kan stå og henge på hvor profesjonell din kunde oppfatter deg når den blir søkt opp og besøkt online.

«Nettsider som responerer raskt og lett leselig, markedsfører dine produkter lettere..»

Nettsiders ABC......

Raske sider

Hjemmeside er ferskvare, og mange opplever fallende besøkstall og kundehenvendelser på grunn av en utdatert hjemmeside. Vi legger derfor mye vekt på at en hjemmeside ikke bare skal se moderne ut, men også føles raske, moderne og profesjonell for brukerne av nettsiden.

Mobilvennlig

Nettsider får mest besøk fra kunder med mobile enheter. Dette har søkemotorene tatt på høyeste alvor ved å belønne nettsider som er optimalisert for mobile enheter, og samtidig utelukke de som ikke er det fra søkeresultater. Slik besøkende også svarer om siden ikke er tilrettelagt.

Synlighet

Hvis din bedrift ikke har en hjemmeside så er sannsynligheten at kunder heller ikke finner deg blant dine konkurrenter på nett eller via søkemotorer som f.eks Google eller Bing. Kontakt oss i dag for å få din bedrift synlig i morgen. De fleste søker opp sine kunder for å se hva de gjør.

Nettsiden er ditt viktigste kommunikasjonsverktøy, og selve hjertet i alle dine digitale markedsføringstiltak. Nettsiden er gjerne det aller første møtet potensielle kunder får med din merkevare, og derfor er det avgjørende at den gir besøkende en god brukeropplevelse.

Design handler om mer enn bare bilder og fargebruk. God design hjelper brukeren med å utføre sine oppgaver og løse sine utfordringer på en enkel og engasjerende måte. Det tekniske skal rett og slett bare fungere.

Nettsiden skal kunne gjøre følgende for deg:

  • Synlig i alle faser av kundereisen
  • Appellere til potensielle kunder, både via design og innhold
  • Umiddelbart vise besøkende at dere er en god match
  • Inspirere besøkende til å be om mer informasjon
  • Holde innholdet oppdatert for gjentatte besøk
  • Konvertere besøkende til betalende kunder så effektivt som mulig
  • Formidle bedriftens personlighet og merkevare
  • Gi optimal brukeropplevelse på alle enheter

Innholdet er kanskje den vanskeligste delen av et nettsted. Det handler om gode kommunikasjonsstrategier og streng prioritering. Hvilket innhold er egentlig av verdi for den besøkende?

Vi har levert over 300 nettsider og kan hjelpe deg fra strategifasen, gjennom design/utvikling og med innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og videre markedsføring. Vår unike prosess er basert på solid erfaring og innsikt, noe som sikrer effektiv prosjektledelse og en god kundeopplevelse.

Hvordan går vi frem?

Første kontakt
Kommunikasjon oppnås mellom Hvidsten Media og og kunde.
Planlegging
Vi går sammen igjennom ideer og prosjekt for å finne den beste løsningen.
Utvikling
Vi utvikler, designer og lager ferdig ett komplett fremvisning av hva vi sammen ble enige om under vårt møte.
Utprøving
Alle funksjoner testes, og du som kunde kan komme med innspill og videre ønske om endringer samt andre tilbakemeldinger.
Lansering
Når allt er ferdigstilt og godkjent av deg legges løsningen live på internett.

Start med å send oss dine detaljer..

navn*
mobilnr*
epost*
Our time: 1:58pm UTC