Skip to content

Ring Oss

Kundeservice

Hvidsten Media's kunde rating:
5/5
Vi har samarbeidet med Hvidsten Media over flere år og med flere hjemmesider. Løsningen de leverer er enkel å bruke, våre kontaktpersoner der er imøtekommende, lette å samarbeide med og yter en strålende service underveis i prosessen. Vi opplever også at de ligger forann når det gjelder teknisk kompetanse og utvikling av digitale løsninger. Support får vi alltid når vi ber om det. Anbefales på det varmeste.
Vi har vært veldig fornøyde med vår nettløsning, den har gitt oss mange nye kunder og folk benytter den ofte for å finne nye produkter vi tilbyr.
Hadde tidliger kontakt med en som skulle hjelpe oss med nettsider, men det tok vinter og sommer før noe skjedde.. Når vi tok kontakt med Hvidsten Media var vi på nett før dagen var omme.. Ypperlig service og rask betjening... Absolutt og anbefale..
Vi er svært fornøyde med måten prosjektet ble løst på. Prossesen ble løst på en meget tilfredstillende måte, og den tekniske kompetanse Hvidsten Media har sørget for at vi følte oss trygge på et optimalt resultat.
Eivind Karikoski
Styremedlem, TS Forum Norge
Hvidsten Media har levert webløsninger av meget høy kvalitet, helt i tråd med en profesjonell grafisk bedrifts krav til grensesnitt, funksjonalitet og et rendyrket design.
Fantastisk hjelp fra Hvidsten Media. De er alltid imøtekommende og fikser ting. Svarer på spørsmål ofte mye raskere enn jeg forventer.