Skip to content

Ring Oss

Kundeservice

Hvidsten Media leverer komplette løsninger for web – som inkluderer produksjon, design og fri support! Vi har fokus på enkle, gode løsninger og ferdigstiller gjerne din nye nettside.

Vi har holdt på med dette i over 15 år, og har i denne perioden opparbeidet oss svært god erfaring med hva som fungerer for våre kunder – ikke minst for våre kunders kunder!

VI ER EN SERIØS AKTØR

ANSVARSFULL

VI ER LIDENSKAPELIGE

Kreative

VI HAR LANG ERFARING

Kvalitet

Flere tjenester - En Leverandør

Vi har levert nettsider, nettbutikker, apper og videreutviklet eksisterende systemer for å tilpasse ønskede brukeropplevelser siden 1996. Laget og produsert flertallige reklamer både til radio, videolog, stream, video, tv, musikk og underlag til flere podcaster.

Det betyr at vi er levende opptatt av teknologi, strategi, underholdning og markedsføring.

Hvidsten Media leverer fremtidsrettede, moderne og rimelige nettsider og butikker til bedrifter og organisasjoner over hele landet. Vi produserer reklame matriell for både print og digitale annonserings-kanaler, samt at vi lager radio og video reklamer og kampanjer for selskaper og organisasjoner.

 

vektlegger alle likt

Like Verdier

Vi har flere utmerkelser

Sertifikater

HURTIGE LEVERANSER

Effektive

Kvalitet i hver eneste leveranse - En Leverandør

Levere god kvalitet krever ett godt øye og god kunnskap for planlegging og oppsett.

WordPress er idag det mest brukte verktøyet for produksjon av nettsider, som gir nesten ubegrenset med muligheter for design og funksjonalitet. Vi har god kompetanse i dette verktøyet, og hjelper deg gjerne med en ny eller eksisterende WordPress løsning.

Er det viktig for deg, kjapt og enkelt kunne oppdatere egne nettsider selv? Vi har utviklet et eget verktøy som nettopp gir mulighet for dette.

Vi hjelper deg også med rådgiving, nettbutikk, Google, digital markedsføring og sosiale medier.
Vi er Microsoft-sertifisert, og du kan derfor trygt velge oss til oppsett og konfigurasjon av forskjellige Microsoft-produkter som Office 365.